Bør vi bruge animationsvideoer til vores marketing?

Animationsvideoer fylder mere og mere i mange virksomheders markedsføring. Og det gør de, fordi de virker! Kunder er vilde med animationsvideoer, som hurtigt og enkelt visualiserer fordelene ved et produkt eller en ydelse. Derfor øger animationsvideoer også dit salg og dit brands genkendelighed

Videoindhold på virksomhedens hjemmeside og sociale medier er et effektivt instrument til hurtigt og enkelt at fortælle en potentiel kunde, hvorfor hun eller han skal handle lige netop hos dig.

Det er, uanset om du er håndværker, om du vil have din startup til at spire, eller om du vil booste salget i en etableret virksomhed.

Dokumenteret vidoeeffekt

  • Det er blevet dokumenteret, at videoer hæver din såkaldte click-through-rate og øger konverteringsraten. Du får altså mere trafik og øget salg, når du bruger videoindhold i din markedsføring.
  • 80 % af kunderne husker ifølge HubSpot en video, som de har set inden for den seneste måned. Når din målgruppe ser dit logo i en video, er de tilbøjelige til at huske dit brand.
  • Videoindhold forbedrer søgemaskineoptimeringen (SEO) af din hjemmeside.

Der er således mange gode argumenter for at bruge videoindhold på hjemmesiden. Du kan naturligvis også bruge animationsvideoerne på virksomhedens sociale medieprofiler til at sprede dit budskab og dit brand endnu mere.

Med en skræddersyet animationsvideo fra B2B Animation rammer vi dit budskab ind i animerede billeder, der forklarer din målgruppe, hvorfor de skal vælge dig og dine produkter eller ydelser.

Her kan du se nogle af de animationsvideoer, vi har lavet for andre virksomheder ligesom din.